100 de Ore de Rugaciune // BUCURESTI 2018

Tony Berbece

Data desfășurare eveniment- 16.10.2018 ora de incepere 18:00 – 20.10.2018 ora de incheiere 22:00
……………………………………………………………………………………………………
Locatie: Biserica 43, Str. Minulescu Ion, nr. 67, Sector 3, București.
……………………………………………………………………………………………………
Evenimentul este organizat de Bisericile Crestine: 43, Bob de Mustar, Dunamis, Profides, Emanuel (Biserica Penticostala), Emanuel ( Ploiesti), Emanuel (Biserica Baptista), C3 ( Brasov) , Harvest, Buna Vestire, Vestea Buna, Internationala, AlfaOmega (Bucuresti) , Harul
………………………………………………………………………………………………….
Uniti pentru Bucuresti

Pe zidurile tale Ierusalime (București/România) am pus niște străjeri care nu vor tăcea niciodată, nici zi, nici noapte! Voi care aduceți aminte Domnului de el, nu vă odihniți deloc. Și nu-I dați răgaz până nu va așeza din nou Ierusalimul (București România) și-l va face o laudă pe pământ. (Isaia 62:6-7)

Romania este singura natiune din regiunea balcanica care are mai mult de 1% crestini nascuti din nou iar acest lucru ne face responsabili fata de celelalte natiuni ale Europei care traiesc intr-un intuneric atat de profund. Orasul Bucuresti este cel mai important oras al romanilor, de aici luandu-se cele mai importante decizii cu privire la natiune. Biserica este scutul de aparare al unei natiuni la fel cum barbatul este scutul de aparare al unei familii. Daca Biserica umbla in compromis intreaga natiune devine vulnerabila fata de atacurile celui rau. De-a lungul ultimilor ani din punct de vedere religios Bucurestiul s-a confruntat cu multe feluri de dezbinari producandu-se rupturi la nivel denominational, eclesial sau intre generatii. Cuvantul lui Dumnezeu spune ca o imparatie dezbinata impotriva ei insasi nu poate propasi. Reconcilierea si restabilirea unitatii este posibila doar pe taramul smereniei, al rugaciunii si al intoarcerii de la rau inspre a face bine. (2 Cronici 7:14). Aceste lucruri care afecteaza orasul Bucuresti de fapt afecteaza o natiune intreaga. In anul centenar al acestei natiuni dorim sa va invitam la 100 de ore de rugaciune pentru orasul Bucuresti pentru restaurarea unui spirit al unitatii si pentru vindecarea acestui oras. Dorim ca în cele 100 de ore de rugăciune să nu avem doar multe Biserici care își vor face partea printr-un timp de rugăciune și laudă, ci fiecare Biserică să caute să se unească cât mai mult cu celelalte in unitatea si mijlocire e scopul nostru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.