Conferinta Pasiune pentru Hristos!

Organizatorii conferinţei “Lucrători cu pasiune pentru Hristos” din 2005 vă invită la o nouă întâlnire de echipare spirituală: PASIUNE PENTRU HRISTOS (17-18 mai, 2018, la sala Alexandru Ioan Cuza, Palatul Parlamentului), eveniment care se adresează atât lucrătorilor creştini consacraţi cât şi celor care doresc să se implice de acum în Lucrarea lui Dumnezeu.
 
Conferinţa din 2005 de la Sala Palatului din Bucureşti a adus mii de lucrători (pastori, lideri de tineret, prezbiteri)
alături de David Wilkerson şi fiul său, Gary Wilkerson.
 
Anul acesta, pe 17 si 18 mai, în spiritul viziunii lui David Wilkerson, Gary Wilkerson alături de Claude Houde, Ron Brown şi Nicky Cruz vin cu un mesaj proaspăt de îmbărbătare a lucrătorilor creştini, în cadrul conferinţei PASIUNE PENTRU HRISTOS.
Program conferinţă: 17, 18 mai, orele 10:00-1630
 
Taxa de participare: 40 de lei (taxa include participarea la conferinţă, pauzele de cafea şi mesele de prânz din zilele conferinţei)
Cupoanele de participare se vor putea procura de la bisericile dumneavoastră, de la Comunităţile Regionale sau sediu central al cultului.
 
Cele două zile de conferinţă vor culmina cu două întâlniri publice de evanghelizare avându-i ca vorbitori pe Gary Wilkerson şi pe Nicky Cruz 17, 18 mai, orele 19-21, la ARENELE ROMANE, BUCUREŞTI.
 
Veniţi să ne închinăm împreună şi să primim o atingere proaspătă din partea Domnului nostru Isus Hristos si sa fim parte in efortul de a câştiga noi suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.