Echipa Radio / Viziune

despre noi

VIZIUNE

01.

— Misiunea noastră

Misiunea noastră este ca prin Radio Viaţa Nouă, Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos să ajungă la românii din întreaga lume, iar prin Evanghelie vieţile multora să fie transformate!

02.

— Viziune

Viziunea Radio Viaţa Nouă este  aceea de a cuprinde toate categoriile de vârste, oferind prin programul difuzat zilnic şi postările de pe blog, cercetare, încurajare, mângâiere, şi ridicare prin  ajutorul lui Dumnezeu.

03.

— Povestea Radioului

Totul a început în anul 2006 atunci când, Corneliu Niţă fondatorul Radio Viaţa Nouă l-a cunoscut pe Domnul Isus Hristos în mod personal. Aflăndu-se pentru o perioadă de timp în Bucureşti a avut ocazia să asculte Radio Vocea Evangheliei si să observe impactul pozitiv pe care il poate avea un Radio creştin in vieţile ascultătorilor. Fiind pasionat de Radio incă din adolescenţă, ajungând să colaboreze cu anumite Radiouri locale din Oraşul Bacău, simte chemarea din partea lui Dumnezeu de a înfiinţa un Radio Creştin Online şi începe prin a prezenta viziunea Radioului în Biserica locală. După ani de rugăciune, cu ajutorul lui Dumnezeu, stabilindu-se in Marea Britanie impreuna cu familia sa, Corneliu reuşeşte să înfiinţeze Radio Viaţa Nouă în anul 2015, difuzâd primele emisiuni live din studioul improvizat în propria casă. În anul 2018 Biserica Christian Life Church din Birmingham oferă Radioului o cameră pentru amenajarea unui Studio de Radio profesionist. Fiind un Radio Online am avut posibilitatea de a ne extinde Echipa  şi în România. În prezent, Echipa Radio Viaţa Nouă este formată din Marius şi Corneliu  (Marea Britanie), Ella, Mariana, Ana şi Alin (România). Impactul Radio Viaţa Nouă este unul pozitiv şi încurajator! Mulţumim Domnului căci până aici ne-a ajutat şi credem că, prin credinţă vom vedea lucruri şi mai mari întâmplându-se cu noi şi prin noi! Amin!