PROGRAMUL RVN

EMISIUNI

Program săptămânal

01.

— Devoţional

Devoţioinalul zilei – Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi     Zilnic Orele 09:00, 11:00, 13:00, 15:00.

02.

— File din jurnal

Gruaj de ştiri creştine prezentat de Alin Pop la Radio Viaţa Nouă, zilnic orele 14:00 – 18:00 – 20:00

03.

— Momentul tău!

Emisiune adresată sărbătorţilor zilei. Mesaje din partea celor dragi şi o dedicaţie muzicală. Program realizat la cererea ascultătorilor, în fiecare seară de la ora 20.30! Asteptăm mesajele dumneavoastră la adresa: redactie@radioviatanoua.ro!

04.

— Mesajul serii

De Luni până Joi la Radio Viaţa Nouă, începând cu ora 21.00 puteţi asculta un Mesaj biblic prin care Dumnezeu vă poate vorbi în mod personal!

05.

— Mijlocim pentru România!

Vă aşteptăm pe toţi cei care doriţi să vă alăturati grupului nostru de rugăciune, în fiecare seară de Vineri,  de la ora 21.30 pe www.Radioviatanoua.ro !
Dorim să ne unim în rugăciune, un timp de jumătate de oră pentru ţara noastră! Vă așteptăm! Dumnezeu să vă binecuvinteze! (Emisiune suspendata  temporar!)

06.

— Emisiunea Restart

Vă invităm sa ascultaţi Emisiunea RESTART – Despre noi începuturi cu Dumnezeu. Duminică ora 21.30 Realizator: Corneliu Niţă.

CERE O PIESĂ!

Cere o piesă muzicală!

Dacă ai o melodie preferată pe care ai dori să o asculţi la RVN,  sau dacă ai o sugestie pentru emisiunile noastre viitoare sau prezente, te rugăm să ne scrii mesajul tău în formularul alăturat! Îţi mulţumim!

Părerea ta contează!

COMPLETEAZA FORMULARUL

Ai un motiv de rugăciune?

Cu totii trecem prin perioade dificile in viata noastra. Tocmai de aceea  este bine sa ne rugam unii petru altii! Daca doresti sprijin in rugaciune te rugăm să ne scrii motivul tău  în formularul alăturat, iar noi ne vom ruga pentru tine! Dumnezeu să te binecuvinteze!