In prezenta Lui Dumnezeu

„Doamne, Tu ai fost locul nostru de adăpost, din neam în neam” (Psalmul 90:1)
La sfârșitul unei zile grele, te simți bine când vii acasă într-un loc pe care îl știi — un loc în care poți să-ți arunci papucii, să stai în halat și să nu-ți pese ce cred ceilalți.
Spiritual vorbind, prezența lui Dumnezeu poate fi la fel de confortabilă. Cu timpul, vei învăța să te duci la El ca să primești putere, protecție și călăuzire. Dumnezeu dorește să fii în prezența Lui oriunde și să fii conștient de apropierea Lui tot timpul. Noi ne gândim la Dumnezeu ca la un zeu cu care putem discuta, în loc să ne gândim la El ca la un loc în care să locuim. Dar Dumnezeu dorește să-L vedem ca pe Cel în care „avem viața, mișcarea și ființa” (Faptele Apostolilor 17:28 Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa, după cum au zis şi unii din poeţii voştri: ‘Suntem din neamul Lui…’).
Când Dumnezeu a călăuzit poporul Israel prin pustie, El nu apărea o dată pe zi si apoi dispărea. Nu, stâlpul de foc era prezent cu ei toata noaptea, iar stâlpul de nor era cu ei toată ziua. Dumnezeu nu ne părăsește niciodată. Domnul Isus a promis:
„Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului” (Matei 28:20)
. Psalmistul a zis:
„Un lucru cer de la Domnul, și-l doresc fierbinte: aș vrea să locuiesc toată viața mea în Casa Domnului” (Psalmul 27:4). „Drăguț”, spui tu. „Si mie mi-ar plăcea să locuiesc în casa Iui Dumnezeu, dar m-am blocat în lumea reală.”
Deblochează-te!
O singură decizie te ține departe de prezența Tatălui tău. Tu nu trebuie să-ți schimbi adresa,ci doar percepția.
Sursa: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.