Începe partea a doua – Scoaterea din umbră a pedofililor!

Am urmărit un material despre cum o tânără, nu cred că este mamă, cel puțin nu de fată, căuta să descrie trăirile unui tip care nu-și poate împărtăși secretul absolut nimănui, “săracul” de el este așa de trist că nu poate spune că-și dorește să violeze copii.

Dragilor, a înnebunit de tot lumea aceasta? Adică mie să-mi fie milă de un vlăjgan care are demoni ce-i tulbură mintea și de care nu vrea să scape, ba mai mult crede că asta-i este identitatea și că așa s-a născut și să nu-mi fie milă de suflețelele pe care le poate distruge?

Voi ați vorbit vreodată cu un adult care a fost traumatizat astfel în copilărie? Eu da, iar adultul acela, deși era o persoană matură și părea de neclintit, plângea sfâșietor când povestea la ce a fost supus.

Aici se va ajunge inevitabil, când nu mai crezi în Scriptură, care îți descrie cel mai limpede cum demonii se pot înfrupta din mintea și carnea omului fără Dumnezeu, care îți spune Cine și cum te pote elibera și cum să rămâi curat.

Hristos a eliberat un demonizat, iar demonii au cerut voie să se ducă în niște porci (da, demonii vorbesc folosindu-se de oameni și i-am auzit ținând o pledoarie pentru pedofili), însă porcii aceia nu au suportat deloc prezența demonilor peste ei așa că au preferat moartea, aruncându-se în mare. Mă întreb de ce oamenii suportă și chiar se înfrățesc cu demonii, iar porcii aceștia despre care vorbim au avut cea ma mare lehamite?

Auzeam de curând o expresie luată de la unul dintre cei mai mari teologi ai României, Dumitru Stăniloae, “pocăința prin greață”, când nu-ți mai este scârbă de păcat aici se ajunge, la adulmecarea celui mai scârbos dintre ele. Dragilor, să nu iubiți păcatul, acela e momentul înfrățirii cu Diavolul! Noi suntem din Dumnezeu și am fost chemați să ne înfrățim cu Hristos!

Doamne ajută!

Tony Berbece

acesta este materialul

https://www.activenews.ro/externe/Stupefiant-Pledoarie-pentru-%E2%80%9Eschimbarea-perceptiei-societatii-asupra-PEDOFILIEI-la-celebrele-conferinte-TEDx-Pedofilia-este-o-orientare-sexuala-naturala-neschimbabila-ca-si-heterosexualitatea-151794

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.