Intra si tu in Echipa RVN Young!

Intra si tu in Echipa RVN Young!

Esti tanar/tanara? Esti crestin? Il iubesti pe Isus si lucrarea Sa? Ai o gramada de idei faine, dar nu gasesti cadrul potrivit in care sa le poti dezvolta?

Te asteptam in echipa noastra Radio – RVN Young!

Noi suntem un colectiv de tineri care dorim sa slujim prin Media tinerilor din intreaga lume!
Dorim sa fim lumina lui Hristos in generatia noastra si credem ca Dumnezeu va deschide noi oportunitati de dezvoltare a lucrarii noastre, in asa fel incat, tot mai multi tineri sa poata auzi si primi Evanghelia Domnului Isus!
Ucenicizarea si cresterea spirituala a ascultatorilor sunt de asemenea prioritare in lucrarea noastra!

Avem nevoie de tineri care sa ne impartaseasca viziunea, tineri care sa doreasca sa lucreze in mod voluntar part time sau full time.

RVN Young inseamna mult mai mult decat un stream radio online, mai mult decat un simplu player muzical zilnic. Vorbim despre partea vizibila, partea de design (Website, Facebook, Tweeter, Instagram) care in zilele noastre este extrem de importanta! Apoi partea cu publicitatea, la fel de importanta, si partea audio, unde se fac editari si unde se munceste destul de mult!

Daca crezi ca te potrivesti pentru una din slujbele descrise mai sus te rugam sa ne scrii la adresa noastra de email: radioviatanoua@gmail.com sau pe pagina de Facebook RVN Young!

Daca doresti sa beneficiezi de training intr-un domeniu in care ai dori sa ne ajuti, noi ti-l putem oferi cu mare drag!

Va rugam sa sustineti in continuare lucrarea RVN Young in rugaciune, deoarece credem ca rugaciunea este cea mai importanta pentru dezvoltarea si succesul lucrarii!

Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.