Lasă stiloul în mâna lui Dumnezeu iar El îţi va scrie cea mai frumoasă poveste de iubire!

“Dragii mei, trăim într-un secol al vitezei, iar goana după iubire nu face excepţie. Oamenii se caută neîncetat, se grăbesc să înceapă relaţii şi spun “da” în faţa altarului cu ochii închişi. Fie din nevoia puternică de a avea pe cineva alături, fie din frica de a fi sau a rămâne singuri. “Nu aştepta să ţi-o ia înainte cei care n-aşteaptă”spun mulţi: “Cucereşte, luptă, experimentează!” adaugă alţii.
 
Iar voi , cei care aţi decis să faceţi lucrurile într-un mod diferit şi aşteptaţi să trăiţi o iubire adevărată, vă întrebaţi dacă nu cumva este ceva în neregulă cu voi, sau dacă greşiţi, sau dacă nu ar trebui să urmaţi exemplul celorlalţi.
 
Aşa că vreau să scriu cuvintele acestea pentru voi, tineri dragi ce aţi decis să vă aşteptaţi viitorul soţ/viitoarea soţie. Nu pot să nu vă spun, înainte de toate, că sunteţi speciali. Da, sunteţi! Puritatea voastră răspândeşte in jur un parfum de o frumuseţe aparte. Nu mă refer doar la puritatea trupească, ci şi la inimile calde şi sincere, gândirea curată, principiile şi valorile sănătoase. Nu vă spun lucrurile acestea ca să vă consideraţi superiori, ci pentru că uneori, voi uitaţi cine sunteţi
 
Nu veţi pierde nimic aşteptând! Privesc în jur şi văd multe relaţii şi căsnicii ce eşuează. Oamenii încearcă într-adevăr. Cu ce preţ însă? Cu preţul inimii şi al trupurilor lor. Nu critic, căci fiecare ştie ce îşi doreşte şi are dreptul de a alege. Dar tu, tu ce îţi doreşti? O iubire pură si sinceră, o iubire ce nu cădea indiferent de câte ori se împiedică, o iubire de-o viaţă…pe care sa o trăiţi în doi, desigur.
 
“Şi dacă aştept degeaba? Dacă într-adevăr, ceea ce îmi doresc este imposibil?” Da, după ofertele lumii în care trăim, şansele sunt minime. Însă după ceea ce Dumnezeu ţi-a promis, este posibil!
 
Nu este o decizie uşoară să îţi pui inima în mâna unui Dumnezeu pe care nu-l vezi, ba chiar mai mult, să-i dai stiloul pentru a-ţi scrie povestea. Oh, să îţi aleagă El omul potrivit pare deja desprins din basme.
 
Dragii mei, oamenii îşi doresc o mare iubire, dar uită că aceasta izvoreşte din Dumnezeu. Nu-şi construiesc relaţiile pe temelia pusă de El, şi de aceea se destramă uşor. Nu învaţă cum să iubească frumos, necondiţionat, pentru totdeauna. Sunt ca stâncile de piatră, refuză să se modeleze.
 
Poate sunteţi singuri, poate aţi obosit să aşteptaţi, poate suferiţi după o persoană nepotrivită şi nu mai speraţi că … veţi găsi ACEA iubire. Şi vă înţeleg. Sunt doar o tânără de vârsta voastră, dar permiteţi-mi să vă spun, şi vă rog să mă credeţi pe cuvânt: “Dumnezeu nu dezamăgeşte pe nimeni!” Veţi primi ceea ce meritaţi sau poate chiar mai mult de atât!
 
Repet, nu aveţi absolut nimic de pierdut aşteptând! Nu vă fie frică de singurătate, învăţaţi să iubiţi, pe Dumnezeu, pe voi înşivă, pe cei din jur. Înfrumuseţaţi-vă sufletul şi mintea. Aşteptaţi o iubire ce vine din Dumnezeu. Nu vă mulţumiţi cu puţin, nu vă complaceţi în relaţii ce vă obosesc, nu alergaţi după oameni. Fiţi dispuşi să aşteptaţi o iubire adevărată, să o trăiţi şi să inspiraţi şi pe alţii să creadă.
 
Aşteptaţi, aşteptaţi, aşteptaţi! Nu stârniţi dragostea până nu vine ea!
 
Aşteptarea voastră va aduce numai binecuvântare şi bucurie!
 
Ioana Sîrghei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.