Nu te mai rusina cu Duhul Sfant

Astăzi ascundem lucrarea Duhului Sfânt după perdelele noastre, avem “worship” și nu mai ne rugăm cu voce tare că se poticnește lumea. Am scos Duhul Sfânt de prin Biserici și ne-am alungat proorocii cu “pietre” chiar prin cei de la amvoane. Au fost puși în fruntea Bisericilor oameni care nu cunosc revărsarea Duhului Sfânt, nu au experimentat Cincizecimea și de aici dezastrul. Nu au știut să discearnă glasul mincinoșilor de cel al celor prin care vorbește Duhul așa că i-au “secerat” pe toți.

Biserica Primară a vorbit în limbi noi, a tremurat sub puterea Duhului în văzul tuturor ca niște oameni beți dar plini de euforie sfântă, iar la predica lui Petru s-au întors la Domnul 3000 de oameni. Au botezat apostolii oameni în ziua aceea de-i dureau brațele. Unii, cum spuneam, se rușinează de Duhul Sfânt, însă boteză câțiva și pe aceia-i scapă din nou în lume chiar dacă rămân fideli “clubului”.

Rușinându-te de Duhul Sfânt nu poți fi parte din Biserică, ci te înscri în “Clubul moraliștilor” fără putere. Se implinește cu cei ce se rușinează versetul care spune “având evlavie dar tăgăduindu-i puterea”.

Ne rușinăm de Duhul Sfânt și de darurile Sale timp în care unii cred că lăcrimează icoanele, că deschid ochii moaștele, că un pom produce o cruce făcătoare de minuni, că oasele morților fac minuni și că la mormântul nu știu mai cui ai parte de revelații și de miracole. Normal că atat timp cat oamenii de care Duhul Sfânt vrea să se folosească nu raspund, se folosește altcineva de morți, pietre și sticle.

Duhule Sfânt iartă-ne pentru indiferența acestui neam față de Tine!

autor Tony Berbece

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.