Nu toti oamenii saraci sunt de vanzare

Sărăcia nu te ieftinește ca om, ci chiar îți ascute valorile și simțurile. Sărăcia crează o repulsie față de slugărnicie pe care bogatul este ispitit să o dezvolte cu fiecare procent adăugat la averea sa. Săracul nu are ce pierde, bogatul poate să lingușească pe oricine pentru un post, o sursă de venit în plus.

Ce am văzut în piața Victoriei nu a fost o demonstrație a săracului, care s-a vândut pe nimic, ci mai degrabă a bogatului care pentru a-și păstra postul oferit de partid s-a întrecut în a strânge cât mai mulți oameni prin metode doar de el știute și de Bunul Dumnezeu care va judeca cu siguranță.

A fost vremea ca cei care au primit de la “mama partid” să dea înapoi, să arate recunoștința pentru postul primit. Cu tristețe am văzut că în România nu a pierit această mașinărie de oferit posturi pentru viitoare “servicii”.

Trădarea nu e specifică săracului, ci mai degrabă bogatului care are de apărat “moșii”. În poza de mai jos ar trebui să fie altă față, alt personaj! E o poza tristă și în mare parte mincinoasă!

Autor Tony Bebece

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.