O piesă creştină concurează în top 50 pe Youtube cu cei mai cotaţi artişti din România

Noul hit al celor de la Sanctus Pro Deo se bucură de un succes care concurează în top 50 pe Youtube cu cele mai noi melodii din show-bizz-ul românesc. Noul single „Mă încred în tine”, care este melodia de promovare a turneului „Show The Love”, se plasează în top #26 cu peste 46 de mii de vizualizări în doar trei zile de la lansare.

Melodia este un cover la piesa „Trust In You”, de Lauren Daigle. Videoclipul filmat într-o atmosferă simplă de repetiţie, la Moara Răsărit din Oradea, exprimă măreţia copleşitoare a lui Dumnezeu în momente dificile ale vieţii. Mesajul piesei exprimă un strigăt al credinţei neclintite a unui om zdrobit de furtuni şi încercări.

Melodia este interpretată de vocea puternică a solistei, Casiana Horopciuc, iar întreg corul Sanctus Pro Deo, acompaniaţi de instrumentişti, sau sincronizat într-un unison care ating orice inimă. Mesajul piesei cucereşte, ridică, emoţionează şi înviorează vibraţia fiecărui suflet, indiferent de starea şi durerea care o poartă în piept.

„Mă încred în tine” concurează la acelaşi nivel cu hiturile sezonului a celor mai titraţi artişti din România precum Smiley și Inna. Un succes care merită promovat şi un motiv de a lăuda pe Dumnezeul viu şi Atotputernic, care vindecă, ridică, înviorează.

Turneul „Show The Love” se desfăşoară în perioada 6-15 octombrie şi trece prin oraşele: Oradea, Arad, Timişoara, Cisnădie, Braşov şi Bucureşti.

Dacă locuiești în unul din orașele traseului turneului „Show The Love”, nu pierde ocazia să îi vezi LIVE! Rezervă un bilet acum pe  pagina oficială a turneului Show The LOVE!

Sursa: Stiricrestine.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.